Η εταιρεία μας / Ποιοί είμαστε

Πως δουλεύουμε...

Με γνώμονα τα κοινά σημεία αναφοράς και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε τις περισσότερο αποτελεσματικές και συμφέρουσες προτάσεις και λύσεις για τα έργα που αναλαμβάνουμε.

Που δουλεύουμε...

Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής με τα τοπικά μας συνεργεία.

Μάθετε περισσότερα για κάθε υπηρεσία μας ξεχωριστά
πατώντας το κουμπί

Υπηρεσίες

Ιστορικό

Η προσοχή στην λεπτομέρεια και η ολοκληρωμένη εξατομικευμένη προσέγγιση είναι το βασικό μέλημά μας.

Η εταιρεία καθαρισμού DPSCLEANER δραστηριοποιείται στο χώρο των επαγγελματικων καθαρισμών από το 2001 και προσφέρει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για τον καθαρισμό και τη συντήρηση, πολυκατοικιών & επαγγελματικών χώρων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με οικονομικές λύσεις.

Η στελέχωση της εταιρείας από έμπειρο και ικανό διοικητικό προσωπικό, με πολύχρονη πείρα και συνεχή κατάρτιση καθώς και η πρωτοποριακή τεχνογνωσία, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Πεποίθηση μας είναι ότι ο ανθρώπινος παράγοντας συμβάλλει ενεργά στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε οποιοδήποτε επίπεδο και γι’ αυτό η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού των συνεργείων της εταιρείας σε όλους τους τομείς αποτελεί βασικό μας μέλημα.
Στην εταιρεία καθαρισμού "DPSCLEANER" , είτε πρόκειται για μεμονωμένη παρέμβαση είτε για μακροχρόνια συνεργασία, τα υψηλά επίπεδα απόδοσης και ο επαγγελματισμός που σας προσφέρουν τα συνεργεία μας παραμένουν ίδια.
Η εταιρεία καθαρισμού "DPSCLEANER" διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία και αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και αμεσότητα τον καθαρισμό του χώρου σας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με χαμηλό κόστος.

Τομείς

Η εταιρεία μας αναπτύσσεται στους παρακάτω τομείς:

About Us
  • Παροχή ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού πολυκατοικιών & κτιρίων.
  • Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις πολυκατοικιών & κτιρίων.
  • Διαχείριση πολυκατοικιών, κτιρίων (υπηρεσίες διαχειριστή σύντομα!) .
  • Παροχή ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού γραφείων και επαγγελματικών χώρων.
  • Παροχή ποιοτικών υπηρεσιών συντήρησης πολυκατοικιών, κτιρίων επαγγελματικών χώρων.
  • Καθημερινοί τακτικοί καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων.